Ämne: engineering

X

ingenjör och naturvetare: så frigör du din potential som ledare.

av Randstad, 2017-05-23 14:00

Kanske har du ännu inte tänkt tanken, men du med STEM-utbildning (Science, Technology, Engineering, Mathematics) har redan mycket med dig av det som krävs i en ledande roll. Och inte bara det, du är behövd! Så ta fasta på dessa egenskaper och ställ in siktet på din nästa roll som projektledare, gruppledare eller chef.

läs mer

vilka teknikprofiler efterfrågas mest 2017?

av Randstad, 2017-02-10 14:00

En teknikbransch i snabb förändring efterfrågar nya kompetenser och färdigheter. Rekryteringsexperterna på Randstad Engineering ger tips om hur du gör dig själv attraktiv på en konkurrensutsatt arbetsmarknad. Till exempel kan du behöva vara beredd att öppna upp för nya rollbeskrivningar och arbetsprocesser.

läs mer

stora jobbchanser för ingenjörer.

av Randstad, 2016-02-08 21:13

Är du ingenjör? Då ser dina chanser att få jobb bra ut. Det visar en ny rapport från Arbetsförmedlingen som kartlägger framtidsutsikterna i 200 yrken.

läs mer

så lyfter du ditt cv som ingenjör.

av Randstad, 2015-09-30 02:41

Att skriva ett attraktivt CV är en konst. Men medan gemene man öser på med klichéer och skryter så att det nästan svallar över är ingenjörer oftare betydligt blygsammare. Här är tipsen som hjälper dig att våga gå utanför ramarna.

läs mer