Ämne: finance

X

framtidens arbetsmarknad - jobben som försvinner.

av Malin Karlsson, 2019-11-20 08:00

Vi lever i en värld som blir allt mer digitaliserad. Artificiell Intelligens, robotisering och automatisering är ett fåtal av de begrepp som det talas om kommer att prägla framtidens arbetsmarknad. Det förutspås också att en del jobb kommer att försvinna helt inom ett par år som ett resultat av digitaliseringen.

läs mer

vad är skillnaden på att jobba som konsult på en redovisningsbyrå och på ett konsultföretag?

av Marika Lastell, 2018-03-21 08:42

En konsult är en konsult. Eller? Vad är en konsult egentligen? Marika Lastell, som passande nog är konsultchef på Randstad Finance, hjälper dig att skilja de olika konsultrollerna åt.

läs mer

vad säger en jobbtitel egentligen?

av Randstad, 2017-05-23 14:55

Rekryterarna på Randstad Finance önskar ibland man att jobbtitlarna inte fanns. Eftersom det inte finns några fasta definitioner på jobbtitlarna skiljer de sig åt från företag till företag, vilket ibland kan ställa till med problem.

läs mer

underkonsult inom ekonomi – så funkar det

av André Moraru, 2017-04-05 14:00

Makten att bestämma över sina uppdrag lockar många. Randstad Finances konsultchef André Moraru menar att underkonsultrollen blir ett allt vanligare alternativ för ekonomer. Men med friheten kommer också ansvar.

läs mer

de mest sökta egenskaperna hos ekonomer.

av Randstad, 2016-11-30 14:00

Samarbetsförmåga eller en känsla för affärer. Vad ska du trycka extra på i CV:t? Här kommer listan med de 20 mest eftersökta egenskaperna hos ekonomer just nu.

läs mer

bank och finans: profilerna som efterfrågas mest.

av Pernilla Wallin, 2016-09-21 14:00

Intresserad av en karriär inom bank och finans? Pernilla Wallin är konsultchef på Randstad Finance och jobbar med både bemanning och rekrytering inom områdena. Hon berättar vad som efterfrågas mest just nu – och hur du lättast får in en fot på bankerna.

läs mer