Ämne: intervju

X

så lyckas du med videointervjun.

av Randstad, 2020-12-21 09:09

Har du ansökt om drömjobbet och nu blivit inbjuden till en videointervju? Grattis! Videointervjun är ett av de många verktyg som arbetsgivare använder för att få en bättre känsla av vem du är, och för att du ska få samma chans gällande dem. Här är ett par värdefulla tips för att säkerställa att din digitala intervju går som på räls.

läs mer

hur förbereder man sig inför intervjun?

av Eleonor Ehrman, 2018-09-28 14:00

Att gå på intervju kan för många kännas nervöst och rentav lite skrämmande. Det är inte så märkligt då en intervju är en ganska speciell situation, men man kan minska lite av nervositeten genom att förbereda sig väl.

läs mer

hur får jag rekryteraren att se min potential istället för erfarenhet?

av Hanna Sandvall, 2018-03-02 12:32

Vi har nog alla varit där. Du ser ett nytt spännande jobb framför dig, och vill testa något nytt. Du kanske vill bredda dig, kliva upp i en chefsroll eller in i ett nytt specialistområde. Erfarenhet har du, men inte just av denna roll. Så, hur får du då den rekryterande chefen att våga satsa på dig för din potential?

läs mer

så växer du med feedback.

av Randstad, 2018-02-22 11:31

"Det handlar inte om dig, det handlar om ditt beteende. Först när du har förstått det är du mottaglig för den gåva som är feedback", så säger vår jobbcoach på Randstad RiseSmart.

läs mer

intervjufrågorna du bör ställa till en potentiell ny arbetsgivare

av Randstad, 2017-05-15 06:38

Att byta jobb kan för många vara skrämmande och ett stort beslut som inte fattas i en handvändning och aldrig har väl ordspråket “man vet vad man har men inte vad man får” varit mer relevant. Vad kan du då göra för att öka sannolikheten att det blir rätt från början så att du vågar byta jobb?

läs mer

så här tacklar du de knepiga intervjufrågorna.

av Randstad, 2014-06-03 02:22

Kniviga frågor hör arbetsintervjun till. Våra rekryteringsspecialister berättar vilka frågor vi helst vill slippa – och ger ett par insidertips om hur du ska tacklar dem.

läs mer