Ämne: konsult

X

vad är skillnaden på att jobba som konsult på en redovisningsbyrå och på ett konsultföretag?

av Marika Lastell, 2018-03-21 08:42

En konsult är en konsult. Eller? Vad är en konsult egentligen? Marika Lastell, som passande nog är konsultchef på Randstad Finance, hjälper dig att skilja de olika konsultrollerna åt.

läs mer

förändrare eller förvaltare – vilken it-konsult är du?

av Tom Jonsson, 2016-05-21 04:46

Inom IT kan dagens nyheter vara gamla i morgon. För konsulterna i branschen innebär det att en vilja att förändra och utveckla är eftertraktad. Men de som förvaltar ett fungerande system är precis lika viktiga – vilken roll är din?

läs mer

5 myter om konsultrollen

av Randstad, 2016-04-27 14:00

Osäker anställning? Sämre förmåner? Inga kompisar på kontoret? Tro inte allt du hör om konsultyrket. Randstad Finance slår hål på några av myterna.

läs mer

konsultyrket ger en unik möjlighet till omväxling.

av Randstad, 2016-04-26 21:04

Att arbeta som konsult är ibland omgärdat av fördomar, men verkligheten är någonting helt annat, menar rekryteringsspecialisterna på Randstad Life Sciences. Framför allt ger det en unik möjlighet till variation.

läs mer

förändrare eller förvaltare – vilken typ av ekonomikonsult är du?

av André Moraru, 2016-01-11 14:00

Allt fler ekonomer väljer att arbeta som konsulter. En trend som är tydlig och innebär flera fördelar, både för uppdragsgivare och konsulten själv, menar André Moraru på Randstad Finance. För att få en bra matchning för både arbetsgivare och medarbetare är det dock viktigt att veta vilken roll som krävs.

läs mer